Saturday, January 29, 2011

Tuesday, January 25, 2011

AUNTY MIMIE . . ?


MY KAWAN'S  :)
AUNTY MIMIE ? hahahaaa . . . sebenarnyer tak wujud pon orang tuh . . tapi aku suke story dekat member's aku pasal AUNTY MIMIE tuh, bajet kaye laaa kate kan, tak biasa dok Malaysia . . hahahaha . . . London baru ok, ala senang citer tempat yang sejuk dan mahal . . aunty mimie aku tuh mampu bayar semuanyerrr . . makan yang mahal-mahal, HALLO  tak main laa yang murah-murah OK! hahahaaa . . . bile aku cerita pasal aunty mimie aku tuh dekat FIFI, SHIMA, SHAZA, HANIE dowang nyerr bengang perrrhhhh . . . saboooo . . . cool ea kawan . . aku tao kowang suke dengar cerita pasal unty mimie aku yang tak wujud tuh kan, hahahaa . . .  antare sebab-sebab kowang bengang dye kaye, hahahahaa . . . pandai tak aku reka citer . . kirenyer aunty mimie tuh wujud sangat-sangat . .

assignment ? tak pernah habis . . .


tips-tips nak bagi cepat siapkan assignment tuh . .
- Lain kali buat awal-awal, tengok macam aku buat last-last minit baru nak siapkan, hahahaaa . . . bagus tak ?
- Dah tao banyak assignment buat persediaan  . . .
 kalau kowang nak tao, aku lah yang suke buat lambat-lambat . . lagi berape hari jerrr nak hantar haaa time tuh laa baru nak tercari-cari . . bukak GOOGLE laaaaa beb ape lagi , dah buat last minit copy paste jerrr sudah , hahahahaaa . . . . jangan ikut cara aku nieh, aku jerrr mampu buat ok, huhuuu . . .
p/s : Pesanan dari Datin Shaliana :)

Friday, January 21, 2011

SEM 2


I LOVE YOU GUYS

Saturday, January 15, 2011

menikmati makanan mc'd :)

MAKAN ? time nieh memang lapar gile lah, pukul 10.30 malam . . tapi aku tak lapar lah sebab dah makan derkat RESTAURANT BUMBU DESA KLCC, puas mencari restaurant bertema untuk assgment sajee . . kalau suke-suke tak akan der baik aku pergi makan dekat mc'd nieh tengok orang dekat atas tuh makan, berselera sungguh tao terliur den, hahahaaa . . . . fuh, sebenarnye banyak lagi gambar LUCU ! ! hahahaaa . .

p/s : fara dan sis bella nanti saya masukkan pic kamu tuh tao, hehehee . . . suke suke :)  

Tuesday, January 11, 2011

kenapa ini boleh terjadi ?

tengok gamba ni! JARI GEMOKK! bila boleh kurus? da busy dengan assignment ni. dok menaip dan buat illustration macam nak berdarah hidung otak dan bahagian-bahagian lain. yang diguanakan la. bahagian perot macam takde beza. ibu dah buat pinch test. HAHA. lagi mau pinch test. ehek ehek. bestnyaa manja manja gedik gedik dengan ibu. takpe la. bukan ketiak orang lain pon. ketiak ibu saya yang jaga saya dari kecil.
back to my story! oh ye. kenapa jari boleh gemok? boleh explain tak? dalam gmba ni gemok gilaaaaaa. jari ok. focus on jari pleaseee. tapi kalau tgk balik mana ada gemok sangat, heheeee . .

GREEN . .


'THE GREEN'
hernameisfara:

comel budu

P E N A K U T ?

Pengecut jee . . kalau nak tahu aku nieh penakut naik motor, tak berani . . kalau dengan lelaki boley laa terima tapi nieh TIDAK! hahahaaa . . kali nie aku naik motor dengan sis bilik aku, huh ! . . temankan beli tket dekat sek17 . . mane tak cuaknyer sis tuh pon tak berapa ok sangat bawak motor, lebey lagi waktu malam . . sebelum naik perrhh jantung dah DUP DAP DUP DAP, huh ! aku dah pikir macam2 dah, hahahaaaa . . otw nak balek tersesat pulak malam tuh, naseb senag jer dapat jalan keluar, yeahh . . sampai jee badan sakit dengan kepala pening, BAHAHAAAA . . . anway, memang COOL laaa, hahahaaaa . . cabaran tuh . .

Well, Hello 2011 :)

It's been one hell of a year - 2010 and that doesn't mean I will forget you that easily. Hello 2011, I have been looking forward to shine with you. I don't know why but I am looking forward for a better future..

LOVE ALL
trust a few

my GEDIK EYZATUL'
my SIS YUMIE
EKIN sayang's
TASH a.k.a myANGAH
FIFI with SHIMA :)
YUYU a.k.a fara zainuddin ?

SA'ADAH myTRUE FRIEND (GILE !)

p/s : when you have LOVE ALL AROUND, what else you can ask for more? HAPPY NEW YEAR TO ALL, may this year bring blessing to all of us! and thanks who made my 2010 a really good one :)